RIGHELLO
Kód: 5917Súvisiaci tovar
Podrobný popis
RIGHELLO zvýšenie odolnosti zeleniny, poľných plodín a okrasných rastlín
Granulovaný prípravok na zvýšenie odolnosti zeleniny, poľných plodín a okrasných rastlín.
Rozsah a spôsob použitia:
Symbiotický účinok pôdnych baktérií a mykorízy indukuje v rastline ochranné mechanizmy proti nepriaznivým vplyvom prostredia.
Prípravok pôsobí priamo v pôde pri koreňoch a pomáha rastline prekonať stresové obdobia.
Mykoríza vyvoláva v rastline stimuláciu zhrubnutia bunkovej steny, predĺženia koreňov, produkciu kalusu a lignínu, ako aj produkciu antioxidantov, ako sú fytoalexíny a polyfenoly, ktoré pomáhajú endogénnej obrane rastliny.
Obsah mikroorganizmov:
– Mykorízne huby (Glomus spp.) 2 %
– Rizosférne baktérie – 1x10na9 KTJ/g
– Metarhizium anisopliae
Prípravok nezanecháva reziduá.
Povolené v ekologickom poľnohospodárstve.
Všetky baktérie obsiahnuté v produkte sú prirodzenou súčasťou pôdy.
Ochranná doba – 0 dní.
Nemiešať s produktami obsahujúcimi síru a meď!
Skladovať na suchom a chladnom mieste. Neskladovať v blízkosti zdrojov tepla.
Použitie v iných krajinách ako SR:
Špecialista na pomoc v boji proti pôdnym škodcom.
Prípravok s biologickou aktivitou pre riešenie ťažších problémov so škodlivým hmyzom.
Produkt obsahujúci spóry vybraných druhov a kmeňov baktérií používaných na aplikáciu do pôdy.
Symbiotický účinok pôdnych baktérií a mykorízy indukuje v rastline ochranné mechanizmy proti škodcom ako sú drôtovce, kukuričiar, motýle, medvedíky obyčajné (krtonožky), chrústy, smútivky, strapky, molice, mravce.
Mykoríza vyvoláva v rastline stimuláciu zhrubnutia bunkovej steny, predĺženia koreňov, produkciu kalusu a lignínu, ako aj produkciu antioxidantov, ako sú fytoalexíny a polyfenoly, ktoré pomáhajú endogénnej obrane rastliny.
Prípravok je vhodné použiť do pôdy skoro na jar pred siatím, kedy napomáha eliminovať všetkých prezimujúcich škodcov v pôde.
Formulácia – Kapsulované aktívne baktérie
Používajte prípravky bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o prípravku.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.